Pedicure en Manicure

behandelingen met zorg

Over mij

Mijn naam is Mirjam Meesters

Ik heet u van harte welkom op de website van mijn praktijk. Sinds mei 2022 had ik mijn pedicurepraktijk aan huis in Geldrop en ben sinds kort met de praktijk naar Heeze verhuisd. Daarvoor heb ik een praktijk gehad in Zuid-Limburg. U kunt voor de deur parkeren en hoeft geen trappen te lopen. Mijn pedicureopleiding heb ik gevolgd bij Esthetica in Breda. Dit is een branche-erkende opleiding door ProVoet. Voor uw manicure heb ik een opleiding voor allround nagelstyliste gevolgd via ProNails in Maastricht.

De nieuwe salon is helemaal verbouwd en voorzien van de allerlaatste luxe snufjes. Door zowel de infraroodverwarming en airco in mijn salon verblijft u in een heerlijk comfortabel klimaat terwijl ik uw handen en voeten verzorg. De zeer luxe spa pedicure wellness-stoel is voorzien van een whirpool-voetenbad waar ik u een heerlijke luxe cosmetische voetbehandeling kan geven terwijl u geniet van een kopje koffie of thee en eventueel een ontspannende rug massage.

De pedicurebehandelingen (niet medisch) geef ik gezien de hygiëne in een separate elektrisch-verstelbare pedicurestoel. Aan mijn manicuretafel met afzuiging werk ik met de materialen van Pronails (Gel Acryl) en Orly (BIAB). Met deze producten kan ik zowel de nagels van uw handen en in de stoel de voeten voorzien van de laatste modetrends.

Graag tot ziens!